fbpx

ЕТНО ШОУ

Съчетаваме красотата на българския народен танц в изпълнение на мотиви от българския фолклор, подсилено от огнено присъствие. Тук в това “ Етно” шоу ще видите модерен и различен прочит съчетани с мистика и обредност.
Включва традиционни фолклорни танци в колаборация с модерните огнени изкуства, с технични изпълнения, преплитащи в себе си магията на танца и магията на огъня в един изключителен мини спектакъл, който си заслужава да бъде видян.Това шоу е изключително подходящо към аудитория, която харесва българските народни танци и етно музиката. Артистите са облечени в тематични за шоуто костюми с изразени мотиви като шевици и др.

Можем да адаптираме шоуто спрямо вашето събитие или изненада и спямо вашите предпочитания, като добавим пиро ефекти или огнени надписи и символи. Също така можем да направиш шоуто не с огън, а със светлина или смесено – огън и светлина.

АТРАКТИВНИ
И ВИРТУОЗНИ НОМЕРА

СЪВРЕМЕННИ И РАЗНООБРАЗНИ УРЕДИ

ПЕРСОНАЛНА ОФЕРТА ЗА ЛИЧНИЯ ВИ ПОВОД

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
ГЪВКАВОСТ БЕЗОПАСНОСТ

СЪЗДАДЕНО
С
МНОГО ЛЮБОВ

ПОРЪЧАЙ ЕТНО ШОУ

Можете да поръчате като се свържете с нас, чрез контакти или като попълните формата за запитване и поръчка и ние ще се свържем с вас за уточняване на детайли и ще ви изпратим оферта.

Цените на шоуто зависят от продължителността, броя артисти и разнообразието от уреди. Ако шоуто е извън София пътните и ако са необходими и нощувки се поемат отделно