fbpx

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Предлагаме огнени, светлинни, дневни и циркови шоу програми. Подчиняваме огъня и нашите умения изцяло на вашите поводи и нужди.

Огнени инструменти

Разполагаме с уникален реквизит, който включва най-атрактивните съоръжения на пазара: огнен куб, три огнени змии, обръч, огнен пой, огнен стаф, драгън стаф, скачане на огнено въже, огнен меч и много други изключителни елементи.

Огнено шоу

Шоуто е подходящо за всяко събитие, повод и
празник, защото нашите артисти могат да изготвят и адаптират програма, сценарий и драматургия специално за вас и съобразен с индивидуалния характер на повода. Ще получите персонална оферта адаптирана към личното ви събитие, спрямо вашите предпочитания и вкус.

ДНЕВНО ШОУ И РАБОТИЛНИЦА

Цирково дневно шоу наситено с много емоции и
премесено с хумористични елементи и игра с публиката. Включва жонглиране, контакти, визуални манипулации и въртене на различни уреди. Подходящо е за открити и закрити пространства.

Режисираме представления специално за вас.

Ние можем да пренесем магията на огнените изкуства и да я адаптираме във вашето събитие или празник, по неповторим и безопасен начин. Ако искате да получите или подарите не просто шоу, а истинско изживяване, ценен спомен, наситен с емоции, атракция и празник за сетивата – изберете огъня и това, в което ние можем да го превърнем.

ПИКСЕЛ И СВЕТЛИННО ШОУ

Можем да изобразим всичко на нашите пиксел уреди: вашите имена, вашите снимки, дати, лога на фирми и др. Изборът е ваш! Идеално за закрити пространства, където няма възможност за огнено шоу.

Изработка на огнени надписи и символи

Ако искате да блеснете с мащаб на вашето събитие ние може да изработим индивидуални написи и символи с различни големина и те да бъдат кулминацията на събитието. Подходящо за откриване , сватби, търества и всякакви поводи.