fbpx

ШОУ ПРОГРАМИ

Огнено Шоу

Невероятно, вълнуващо и запомнящо се. Подарете си истинско преживяване чрез магията на огъня.Той е изначална древна сила, която с чистотата и красотата си просто те оставя без думи и дъх! 

Пиксел и Светлинно Шоу

Направете вашето събитие специално, чрез красотата на светлината. Можем да изобразим всичко на нашите пиксел уреди: вашите имена, вашите снимки, дати, лога на фирми и др. Изборът е ваш!

Пиро Шоу

Изключително зрелищно и красиво. Въртене на сертифицирана пиротехника от артисти. Наземна пиротехника: искри, фонтани, фойерверки! Направете вашето събитие незабравимо!

Дневно Шоу

Цирково дневно шоу наситено с много емоци и премесено с хумористични елементи и игра с публиката. Включва жонглиране, контакти, визуални манипулации и въртене на различни уреди.

Шоу „Песен в пламъци“

Иновативна колаборация между огнен танц и пеене на живо. Представление обвързващо изкуствата в една неописуема красота, за да създадем зрелищен спектакъл.

Етно Шоу

Съчетаваме красотата на българския народен танц в изпълнение на мотиви от българския фолклор, подсилено от огнено присъствие. Тук в това “ Етно” шоу ще видите модерен и различен прочит съчетани с митика и обредност.

Контемпорари Шоу

Модерно шоу съчетаващо в себе си красотата на съвременния танц и цирк. Едно ново, различно и феерично представление, което ще погали сетивата ви с колаборацията на танца и огъня в един прекрасен синхрон. Потопете се в магията на съвеменните изкуства.

Магично Шоу

Очаквайте скоро…

Огнени надписи и символи

Направете вашето събитие уникално.
Можем да изпишем почти всичко с огън: името на клуб, име, числа, символи. Адаптират се спрямо предпочитанията ви.

Комбинирано Шоу

Можете да създадете шоу по ваш избор, като комбинирате между огнено шоу, пиксел и светлинно шоу, пиро шоу и огнени надписи и символи. Развихрете вашето въображение!