fbpx

ОГНЕНО ШОУ


Невероятно, вълнуващо и запомнящо се огнено шоу.

Подарете си истинско преживяване чрез магията на огъня. Той е изначална древна сила, която с чистотата и красотата си просто те оставя без думи и дъх!

Ние сме артисти с дългогодишен опит в сферата на огненото изкуство и съвременния цирк. Предлагаме разнообразие от вълнуващи огнени представления, които да направят вашето събитие незабравимо:

Шоуто е подходящо за всяко събитие, повод и празник, защото нашите артисти могат да изготвят и адаптират програма, сценарий и драматургия специално за вас и съобразен с индивидуалния характер на повода. Ще получите персонална оферта адаптирана към личното ви събитие, спрямо вашите предпочитания и вкус.

Разполагаме с разнообразни и атрактивни огнени уреди и можем да изготвим и адаптираме програма, сценарий и драматургия специално за вас и съобразно индивидуалния характер на повода. Ще получите персонална оферта,адаптирана към личното ви събитие, спрямо вашите предпочитания и вкус.

Спектаклите на Infernity – Fire Art са най-зрелищни, когато се изпълняват на тъмно или при приглушена, дифузна светлина.

Запалете въображението си и направете вашето събитие незабравимо

АТРАКТИВНИ
И ВИРТУОЗНИ НОМЕРА

СЪВРЕМЕННИ И РАЗНООБРАЗНИ УРЕДИ

ПЕРСОНАЛНА ОФЕРТА ЗА ЛИЧНИЯ ВИ ПОВОД

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
ГЪВКАВОСТ БЕЗОПАСНОСТ

СЪЗДАДЕНО
С
МНОГО ЛЮБОВ

ПОРЪЧАЙ ОГНЕНО ШОУ

Можете да поръчате като се свържете с нас, чрез контакти или като попълните формата за запитване и поръчка и ние ще се свържем с вас за уточняване на детайли и ще ви изпратим оферта.

Цените на шоуто зависят от продължителността, броя артисти и разнообразието от уреди. Ако шоуто е извън София пътните и ако са необходими и нощувки се поемат отделно.