fbpx

  • Пиро пой
  • Пиксел Пой
  • Пиро Пой

КОМБИНИРАНО ШОУ

Можете да създадете шоу по ваш избор, като комбинирате между огнено шоу, пиксел и светлинно шоу, пиро шоу и огнени надписи и символи. Развихрете вашето въображение!


ОГНЕНО ШОУ

Шоуто е подходящо за всяко събитие, повод и празник, защото нашите артисти могат да изготвят и адаптират програма, сценарий и драматургия специално за вас и съобразен с индивидуалния характер на повода. Ще получите персонална оферта адаптирана към личното ви събитие, спрямо вашите предпочитания и вкус.

Предлагаме едни от най-атрактивните и виртуозни номера, като огнен куб, 3 или 2 огнени змии, 3 или 2 огнени поя, огнени обръчи, огнен контактен стаф, драфън стаф, двоен стаф, ветрила, меч, скачане на огнено въже и други.

Спектаклите на Infernity – Fire Art са най-зрелищни, когато се изпълняват на тъмно или при приглушена, дифузна светлина.

ПИКСЕЛ И СВЕТЛИННО ШОУ

Направете вашето събитие сециално чрез красотата на светлината.

Можем да изобразим всичко на нашите пиксел уреди: вашите имена, вашите снимки, дати, лога на фирми и др. Изборът е ваш!

Разнообразни уреди: пиксел пой 200 HD, 2,3 или 4 лед поя, лед крила, лед стаф, лед двоен стаф, лед ветрила, лед обръчи, лед камшици, лед левитиращи пръчки, лед гимнастическа лента, лед костюми.

Изполваме уреди захранвани чрез батерии, което прави шоуто супер безопасно.
Идеално за закрити пространства, където няма възможност за огнено шоу.
Може да се прави и на открито.


ПИРО ШОУ

Може да се използва, като един зрелищен завършек на всяко шоу.
Въртене на пиротехника от огнени артисти.
В допълнение можем да използваме пиротехнически наземни ефекти – искри, фонтани или фоерверки, които правят изпълнението още по-специално и спиращо дъха.
Използваме сертифицирана пиротехника с гаранция за безопасност.
Сигурността ви е наш приоритет.
На предварителен оглед ще обсъдим всички възможни рискове и ще направим шоуто така, че да гарантира 100% сигурност за всички!ОГНЕНИ НАДПИСИ И СИМВОЛИ

Можем да изпишем с огън почти всичко: името на клуб, име, числа, символи (сърце, звезда, знак) и още много други. Огнените символи и надписи се адаптират спрямо предпочитанията ви. Те са Само за открити пространства.

АТРАКТИВНИ
И ВИРТУОЗНИ НОМЕРА

СЪВРЕМЕННИ И РАЗНООБРАЗНИ УРЕДИ

ПЕРСОНАЛНА ОФЕРТА ЗА ЛИЧНИЯ ВИ ПОВОД

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
ГЪВКАВОСТ БЕЗОПАСНОСТ

СЪЗДАДЕНО
С
МНОГО ЛЮБОВ

ПОРЪЧАЙ КОМБИНИРАНО ШОУ

Можете да поръчате като се свържете с нас, чрез контакти или като попълните формата за запитване и поръчка и ние ще се свържем с вас за уточняване на детайли и ще ви изпратим оферта.

Цените на шоуто зависят от продължителността, броя артисти и разнообразието от уреди. Ако шоуто е извън София пътните и ако са необходими и нощувки се поемат отделно